Un barbat de 58 de ani a murit in urma unui scandal in fata blocului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Miercuri noapte, în jurul orelor 22:40, Poliţia Suceava a fost sesizată că în faţa unui bloc de pe strada Eroilor din municipiul reşedinţă de judeţ zace o persoană bătută.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat un echipaj de poliţie însoţit şi de o autoutilitară aparţinând Serviciului de Ambulanţă.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că victima este o persoană de sex masculin de 58 de ani, din localitatea Poieni Solca.

“În timp ce se afla pe o bancă amplasată în faţa blocului de pe strada Eroilor, bărbatul a avut un conflict spontan cu mai multe persoane după care a fost lovit în zona feţei, iar victima a căzut pe asfalt rănindu-se în zona capului. Lucrători din cadrul Serviciului de Ambulanţă Suceava au încercat manevre de resuscitare aproximativ 30 de minute dar din păcate victima a decedat”, ne-a declarat insp. Bogdana Ioana Crăciun, din cadrul IPJ Suceava.

Până acum nu se ştie cu exactitate cine este “bătăuşul”, dar poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi şi s-au constituit echipe operative pentru identificarea autorului sau al autorilor, imediat după comiterea faptei aceştia plecând în direcţii necunoscute.


Intră acum și în grupul de