PSD Suceava ii cere lui Gheorghe Flutur sa isi faca bilantul si sa spuna cu ce e mai bun decat Gavril Mirza (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava este de părere că după trei ani de la preluarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava de către liderul judeţean al PDL, Gheorghe Flutur nu se poate vorbi de nici o realizare concretă a acestuia.

Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, Ovidiu Donţu a spus joi la conferinţa de presă organizată la sediul partidului că nu poate fi vorba despre multă bucurie pentru suceveni de pe urma acestui mandat a lui Gheorghe Flutur din simplul motiv că odată cu venirea sa la cârma executivului judeţean nu s-a făcut altceva decat „gargară”.

„Nu ne poate spune Gheorghe Flutur nimic din ce a făcut în judeţul Suceava, în afară de multă gargară. La trei ani de mandat, îl somăm public pe Gheorghe Flutur să prezinte un singur proiect iniţiat şi finalizat de el. Unul singur.”, a cerut Ovidiu Donţu.

Din punctul de vedere al social-democraţilor suceveni, până acum şeful CJ Suceava are doar meritul de a fi organizat extrem de bine doar inaugurările proiectelor publice iniţiate de guvernarea PSD, sub bagheta lui Gavril Mîrza.

În iunie 2008, după trei mandate consecutive în care Gavril Mirza a condus destinele judeţului, şefia CJ a fost preluată de PDL şi de Gheorghe Flutur, care a fost ales preşedinte în cadrul unui singur tur de scrutin uninominal, unic până atunci în istoria electorală de după 1989 a ţării.


Intră acum și în grupul de