Acasă Actualitate La 17 ani, in atentia politistilor pentru furt de bijuterii

La 17 ani, in atentia politistilor pentru furt de bijuterii


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de doar 17 ani a intrat în atenţia poliţiştilor, după ce a dat o spargere la o locuinţă de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Băiatul a fost identificat drept autorul unui furt de bijuterii petrecut pe parcursul lunii mai dar descoperit de victimă, în vârstă de 37 de ani, de abia joi când a făcut de altfel şi sesizarea către Poliţia Suceava.



Cercetările efectuate de organele abilitate au stabilit că spărgătorul a intrat în locuinţa situată pe strada Mitocelului, cu ajutorul unor chei potrivite iar din casă a furat bijuterii de aur şi electronice în valoare de peste 5.500 de lei.

Victima nu a descoperit lipsa acestora decât în momentul în care „a vrut să schimbe o brăţară de aur pe care o purta la mână cu alta aflată în săculeţul în care ţinea bijuteriile familiei”, ne-a declarat insp. Bogdana Ioana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Ea a mai adăugat că „în urma activităţilor operative desfăşurate de poliţişti a fost identificat în scurt timp şi autorul faptei, un băiat de 17 ani din municipiul Suceava, reuşindu-se recuperarea a circa 75% din prejudiciu”.

În momentul de faţă, urmează a se dispune măsuri care să ducă la recuperarea şi a celorlalte bijuterii amanetate de către hoţ la o societate de profil din oraş, fiind continuate cercetările cu suspectul în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version