S-a rasturnat cu masina in timp ce incerca sa o intoarca. Vezi aici cum s-au petrecut lucrurile


Intră acum și în grupul de

Joi în jurul orei 17:32, Poliţia a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Ulma se află un autoturism răsturnat. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că maşina aparţine unei persoane de sex masculin din localitate.

La ora producerii accidentului, proprietarul autovehiculului era însoţit de alte cinci persoane, printre care şi fiica sa în vârstă de 16 ani.

Conform unui comunicat remis pe adresa redacţiei noastre din partea Biroului de relaţii cu presa din cadrul IPJ Suceava, la un moment dat şoferul a oprit autoturismul pe partea dreaptă a părții carosabile, i-a dat cheile de la maşină fetei sale și a plecat la o rudă, celelalte persoane rămânând în autoturism.

După scurt timp unul dintre pasageri, în vârstă de 20 de ani a cerut fetei cheile de la autoturism pentru a-l întoarce şi după primirea acestora s-a urcat la volan, a parcurs circa 50 m, a acroșat un autoturism ce era parcat pe marginea drumului public pe contrasens şi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din fericire, în urma accidentului, a rezultat numai avarierea celor două autovehicule dar pentru că autorul acestuia nu posedă permis de conducere, în cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de