Steagul gigantic din fata Primariei nu a rezistat nici 24 de ore (VIDEO)

Steagul de aproape 24 de metri pătraţi înălţat duminică în faţa clădirii care adăposteşte administraţia publică locală suceveană a rezistat mai puţin de 24 de ore.

Drapelul tricolor a fost ridicat, pe catargul amplasat special în faţa Primăriei, pe parcursul zilei de duminică, fiind sărbătorită totodată şi Ziua Drapelului. Manifestarea s-a derulat în prezenţa oficialităţilor municipale şi a câteva zeci de persoane care au ţinut să fie prezente în ciuda vântului care sulfa cu putere.

Ideea unui astfel de steag aparţine chiar edilului-şef, Ion Lungu, care a vrut astfel să aducă un strop de patriotism în sufletul locuitorilor municipiului reşedinţă de judeţ şi mai ales tinerilor care au cam uitat de acest lucru.

Din păcate, drapelul a rezistat pe catarg mai puţin de 24 de ore. După ce încă de duminică a dat bătăi de cap celor care l-au ridicat, luni dimineaţă mega-steagul a dispărut, locul lui fiind luat de “un frate” de dimensiuni mult mai mici.

Întrebată despre schimbarea care a avut loc, conducerea Primăriei Suceava a spus că situaţia este doar una de moment şi se datorează unor necazuri apărute din cauza vremii.

“Este un steag mare, iar vântul care a suflat cu putere pe parcursul duminicii cât şi a nopţii a reuşit să-l rupă. Acum a fost dus la reparat unde va fi supus şi unui tratament de întărire a materialului, iar în cel mai scurt timp va fi ridicat înapoi la locul lui”, ne-a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi.