S-a saturat de viata si s-a aruncat in apele raului Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 48 de ani din judeţul Suceava a ales să pună capăt socotelilor cu viaţa aruncându-se în apele râului Suceava.

Corpul fără viaţă al acestuia a fost găsit după mai bine de două zile de la sinucidere, în zona Iulius Mall, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, după ce o persoană de sex feminin a văzut cadavrul bărbatului purtat de ape în aval de podul de peste râul Suceava, pe partea dreaptă a cursului apei, la o distanţă de circa 2 – 3 metri de mal.

Imediat, aceasta a sunat la 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj al Detaşamentului de pompieri Suceava care a intervenit pentru recuperarea cadavrului.

Conform autorităţilor “la examinarea sumară în buzunarul pantalonilor a fost găsit actul de identitate, stabilindu-se astfel identitatea victimei, respectiv S. Paul, de 48 ani, din comuna Verești. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență şi pare a fi în apă de aproximativ două zile iar corpul fără viaţă fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului”.


Intră acum și în grupul de