Bataie de strada pentru o datorie mai veche


Intră acum și în grupul de

Strada Gheorghe Doja din municipiul reşedinţă de judeţ a devenit marţi după-amiază, ring de box pentru cinci tineri care s-au luat la bătaie. Doar poliţiştii au fost în stare să-i domolească pe bătăuşi care acum se află în atenţia organelor de ordine.

Incidentul a avut loc chiar în faţa unui bar de pe strada care face legătura între cartierele Burdujeni şi Iţcani. “Cu ocazia deplasării la faţa locului au fost identificaţi D. Cătălin, de 26 ani, P. Ionuţ, de 23 ani, C. Remus, de 33 ani, F. Sabian, de 20 ani, toţi din localitate şi B. Zobar, de 23 ani, din comuna Siminicea iar din verificările efectuate s-a stabilit că D. Cătălin, B. Zobar şi P. Ionuţ pe de o parte şi C. Remus şi F. Sabian, pe de altă parte, s-au încăierat în stradă, pe motiv că P. Ionuţ nu a achitat o datorie bănească mai veche pe care o avea faţă de F. Sabian”, ne-a declarat inspector Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Potrivit acesteia, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „încăierare”, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de