Sase focuri de arma pentru prinderea unui contrabandist de tigari, pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din municipiul Suceava au fost nevoiţi să apeleze la armele din dotare pentru a prinde un suspect care refuzase sa oprească la semnalele echipajelor de poliţie. Marţi seara, pe o stradă din municipiul Suceava, au fost trase nu mai puţin de 6 focuri de armă, în timp ce politistii urmăreau un suspect care refuzase să oprească la semnalele Poliţiei, acesta fiind reţinut abia după ce a făcut un accident şi a intrat cu maşina în alte trei autoturisme oprite la marginea drumului.

Potrivit IJP Suceava, un echipaj de poliţie rutieră care se afla, marţi, pe DN 2, în localitatea suceveană Dănila au observat un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu ce se deplasa din direcţia Rădăuţi spre Suceava.

Agenţii de poliţie i-au făcut semnul regulamentar de oprire, dar şoferul a refuzat şi a continuat să meargă spre municipiul Suceava, fiind urmărit de maşina Poliţiei cu semnale luminoase şi acustice.

Urmărirea a continuat până la intrarea în municipiul Suceava, iar pe strada Grigore Alexandru Ghica, după ce şoferul a refuzat să oprească pe partea dreaptă a drumului deşi i s-a solicitat prin portavoce, poliţiştii au făcut uz de armamentul din dotare, şi au tras şase focuri, dintre care două în plan vertical, iar patru focuri în direcţia autovehiculului urmărit.

Cu toate acestea şoferul a continuat deplasarea pe reţeaua de acces către strada Gheorghe Doja, iar în momentul în care a ajuns sub pasarela C.F.R. Iţcani, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în alte trei autovehicule care erau oprite pe partea dreaptă a drumului.

Şoferul, Ilie U. (23 ani), din Vicovu de Jos a fost imobilizat, iar în autoturism au fost găsite 3.000 de pachete de ţigări de contrabandă în valoare de 27.000 lei. Soferul este cercetat pentru contrabandă.


Intră acum și în grupul de