Bataie intre ciobani pentru zona de pasunat. Vezi unde a avut loc incaierarea


Intră acum și în grupul de

Un cioban în vârstă de 59 de ani din comuna Dolheşti a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, după ce a fost bătut de un coleg de breaslă.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, victima se afla joi după-amiază pe islazul “Muncel” din vecinătatea localităţii Boura, împrejurare în care la el a venit un tânăr de 33 de ani, cioban la o stână învecinată.

Între cei doi a avut loc o discuţie contradictorie privind suprafaţa de păşunat, urmată de o bătaie în toată regula din care a ieşit învingător tânărul agresor.

Întrucât starea de sănătate a victimei era precară, a fost solicitată intervenţia unei ambulanţe, care l-a condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul „fractură piramidă nazală”, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru asistenţă medicală de specialitate.

Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava ne-a comunicat că „în cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, încadrarea juridică definitivă a faptei urmând a fi efectuată în funcţie de concluziile medicului legist şi a numărului de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru vindecare”.


Intră acum și în grupul de