Acasă Actualitate Doar o basculanta l-a mai putut opri sa distruga o benzinarie din...

Doar o basculanta l-a mai putut opri sa distruga o benzinarie din Pojorata, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Inconştienţa de care dau dovadă unii şoferi din judeţul Suceava îi uimeşte până şi pe poliţiştii obişnuiţi cu tot felul de accidente de circulaţie.

Ultimul exemplu de acest gen a fost dat, la primele ore ale zilei de duminică, de un şofer de doar 23 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Acesta a fost la un pas de a provoca un dezastru, după ce accidentul pe care l-a provocat s-a terminat într-o benzinărie din localitatea Pojorâta, judeţul Suceava.



Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 05:30 pe DN 17, şosea ce traversează comuna. Posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2006, vitezomanul s-a urcat la volanul maşinii cu o alcoolemie de 0,89 mg/l în aerul expirat.

Conform cercetărilor efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive şi al neatenţiei la volan. Astfel, ajuns într-o curbă periculoasă la stânga tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a autoturismului care a derapat părăsind partea carosabilă spre stânga. lovind un gard din lemn, un panou din metal, deteriorând o suprafaţă de cca 8 m pătraţi de pavele aflate în curtea unei staţii peco de pe partea stângă a drumului. având în vedere direcţia sa de mers.

Aici doar o autobasculantă parcată în staţie cu care autoturismul a intrat în coliziune a fost în stare să oprească maşina scăpată de sub control care putea oricând să transforme benzinăria într-o minge de foc.

Potrivit IPJ Suceava, în urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto faţă de care s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version