Doi suceveni din Frasin, prinsi in timp ce faceau trafic cu droguri de mare risc (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din oraşul sucevean Frasin au fost reţinuţi după ce au fost prinşi, luni, în flagrant pe raza oraşului Gura Humorului, judeţul Suceava, în timp ce încercau să vândă 94 de grame de haşiş.

Potrivit unui comunicat al BCCO Suceava, prin valorificarea operativă a unor date puse la dispoziţie de I.P.J. Suceava, poliţiştii antidrog suceveni, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava şi cu sprijinul S.R.I. Suceava şi S.S.O.I. Suceava, au urmărit activitatea mai multor tineri de pe raza municipiului Suceava şi oraşului Frasin privind trafic de droguri de risc.

Astfel, Cezar F. (23 ani), Vasile D. (24 ani), Silviu C. (25 ani), toţi din oraşul Frasin, şi Adrian S. (23 ani), din municipiul Suceava, au procurat din Portugalia 94 de grame de haşiş cu scopul de a o vinde pe raza judeţul Suceava.

Vasile D. şi Silviu C. au fost prinşi în flagrant, luni, pe raza oraşului Gura Humorului, în timp ce vindeau haşişul.

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei patru suspecţi, iar faţă de Cezar F. şi Vasile D. a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore.

Silviu C. a primit interdicţia de a părăsi ţara, iar faţă de Adrian S. s-a dispus măsura obligării de nu a părăsi localitatea.


Intră acum și în grupul de