Accident rutier cu cinci raniti la Comanesti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pentru a nu da socoleală în faţa legii, un şofer din localitatea Comăneşti, judeţul Suceava, care a fost autorul unui accident, a încercat prin tot felul de poveşti să scape de cercetările poliţiştilor, dar până la urmă rănile suferite l-au dat de gol.

Totul s-a petrecut pe parcursul zilei de marţi, la mai bine de 10 ore de la producerea incidentului auto, când persoana vinovată de producerea lui nu a mai putut suporta durerea rănilor suferite şi a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Aici, medicii au anunţat poliţiştii care au început cercetările. Tânărul şofer le-a povestit organelor de ordine că „în jurul orei 00.30, se afla pasager în autoturismul condus de către o altă persoană din aceeaşi localitate şi se deplasau pe un drum neclasat dinspre pădure către satul Comăneşti, când, într-o curbă la dreapta acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit într-un stâlp din beton de susţinere a reţelei electrice”.

Mai mult, acesta a mai spus că maşina se află acum parcată într-un garaj la domiciliul părinţilor săi din satul Comăneşti.

Întrucât avariile majore ale autoturismului în partea din faţă şi parbrizul spart în trei locuri prezentau suspiciuni privind modul de producere al evenimentului, polițiștii au extins verificările şi în urma măsurilor operative întreprinse, s-a stabilit că în jurul orei 00.30, chiar persoana ajunsă la spital a condus autoturismul în cauză, iar în urma accdidentului a rezultat rănirea şi a altor patru persoane de sex masculin care nu s-au prezentat la spital pentru îngrijiri medicale.

Fiind audiaţi, pasagerii au declarat că nu au suferit leziuni corporale grave, nu depun plângere şi nu solicită efectuarea de cercetări faţă de şoferul autoturismului, dar în urma verificărilor s-a constatat că tânărul şofer posedă permis de conducere însă acesta este suspendat de două luni de zile, astfel că s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural”, a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de