Au furat pana si parapetii de protectie de pe marginea drumurilor


Intră acum și în grupul de

Un astfel de incident a fost observat de către participanţii la traficul rutier de pe DJ 177A , marţi seară în jurul orei 18:00 când a fost sesizat de urgenţă şi IPJ Suceava.

Pentru prinderea autorului, s-a decis asupra unei intervenţii multiple, la fața locului deplasându-se poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului și posturilor de poliție Ostra și Stulpicani.

Aceştia au identificat în trafic o autoutilitară condusă de un tânăr de 22 ani, din comuna Cornu Luncii, iar în remorca acesteia se mai aflau doi tineri de 23 de ani din localitatea Stulpicani şi unul de 26 ani din Ilişeşti.

Conform Biroului de presă al IPJ Suceava, în urma controlului autoutilitarei, în remorca acesteia au fost identificați 15 stâlpi metalici, profil H, cu lungimea de 1,40 metri, iar în momentul în care tinerii au fost luaţi la întrebări aceştia au recunoscut i-au sustras de pe partea dreaptă a DJ 177A, sensul de mers Ostra – Broșteni.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cauza urmând a fi soluționată procedural după stabilirea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de