Injunghiat cu o foarfeca in Bazarul Suceava


Intră acum și în grupul de

Incidentul a avut loc, joi, în jurul orelor 13:00, pe când agresorul, o persoană de sex feminin în vârstă de 41 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, se afla în Bazarul Suceava pentru a face unele cumpărături.

Conform informaţiilor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava se pare că victima, un bărbat de 45 de ani din comuna Vânători, judeţul Neamţ, „şi-a căutat-o” după cum se spune în popor, după ce s-a apropiat de femeie şi a avut un comportament indecent.

„Nervoasă, femeia, din întoarcere i-a aplicat două lovituri cu un foarfece pe care îl avea asupra sa, în zona mâinii stângi, iar una din lovituril a ricoşat, lovind bărbatul în abdomen”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital unde a fost diagnosticată cu două plăgi injunghiate, nefiindu-i însă pusă viaţa în primejdie. Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de