Doua masini au fost cuprinse de flacari la Suceava. Afla de aici de la ce au pornit incendiile


Intră acum și în grupul de

Proprietarii a două autoturisme din judeţul Suceava vor fi nevoiţi să scoată bani buni din buzunar pentru reparaţiile acestora, după ce maşinile au fost cuprinse de flăcările pornite de la instalaţiile electrice ale autovehiculelor.

Primul incident s-a petrecut în municipiul Gura Humorului pe parcursul după-amiezii de joi, fiind vorba despre un autoturism marca Fiat. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stingere reuşind lichidarea incendiului în mai puţin de jumătate de oră.

„În urma focului, au ars elemente combustibile ale compartimentului motor, iar din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric produs de un cablu electric defect”, ne-a declarat plt.maj. Alin Găleată din cadrul ISU Suceava.

Cel de-al doilea incident a fost semnalat vineri dimineaţă, în jurul orei 06:00, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul reşedinţă de judeţ, când a fost solicitat să intervină Detaşamentul de pompieri Suceava.

La sosirea militarilor, incendiul se manifesta la un autoturism marca BMW, existând pericolul de propagare a flăcărilor şi la o altă maşină parcată în imediata apropiere, marca Opel.

“Flăcările au distrus habitaclul interior al BMW-ului şi au degradat caroseria Opel-ului, cercetările relevând faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect”, a mai adăugat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de