Atacati cu parul in propria casa, in miez de noapte. Vezi aici cum s-au petrecut lucrurile


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din oraşul Frasin, judeţul Suceava, a reuşit să îngrozească o femeie şi pe fiul acesteia după ce a intrat în toiul nopţii în casa acestora lovind cu un par în stânga şi-n dreapta.

Incidentul a avut loc în jurul orelor 02:00 pe când victimele, o femeie de 42 de ani şi fiul acesteia de 18 ani dormeau liniştiţi. Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, la un moment dat cei doi au fost treziţi de zgomotul produs de mai multe lovituri puternice în uşa de la intrare. După puţin timp, încuietoarea acesteia a cedat, iar în holul casei a pătruns agresorul în stare de ebrietate şi cu un par în mână lovind în tot ce îi ieşea în cale.

Mai mult, „tânărul a spart şi un geam de la ușa camerei în care se afla femeia, a pătruns în cameră și a lovit-o cu bățul în zona feței. În încăierare a intervenit și fiul reclamantei, care în acel moment dormea într-o cameră alăturată și care l-a îmbrâncit pe făptuitor afară din casă”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

În timpul încăierării, femeia a reușit să fugă și a sesizat poliția. Din primele verificări efectuate, a rezultat că între agresor şi fiul reclamantei există o stare conflictuală mai veche.

Până acum atacatorul nu a fost găsit, urmând a fi desfăşurate activităţi în vederea identificării suspectului cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și lovire, în vederea stabilirii cu exactitate împrejurările comiterii faptei, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de