Hoti cu suflet! Au furat calul unui scheian, dar i-au lasat in schimb o martoaga


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni se confruntă zilele acestea cu o situaţie mai puţin întâlnită şi asta după ce au primit o sesizare din partea unui bărbat de 40 de ani din comuna Şcheia, judeţul Suceava, proprietarul unei stâni amplasată pe raza localităţii Trei Movile.

Acesta a reclamat faptul că persoane necunoscute i-au furat calul lăsat la păscut, priponit la circa 100 de metri distanţă de stână. Hoţii însă au dovedit şi puţină umanitate aşa că după ce au luat calul omului i-au lăsat în loc altul de o calitate mult inferioară.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma autorilor cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tot pentru furt calificat sunt derulate cercetări şi într-un caz de spargere care a avut loc pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Aici administratorul unei societăţi comerciale sucevene a sesizat poliţiştii că, pe timpul nopţii, persoane necunoscute au forţat sistemul de asigurare de la o magazie a unității, au pătruns în interior şi au sustras un lingou din bronz cu o greutate de 20 kg şi matriţa unde a fost confecţionat acesta care este din fontă şi are o greutate de 30 kg.

“În ambele cazuri poliţiştii derulează activităţi specifice pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului cauzat”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de