Acasă Actualitate Weekend plin de scandaluri in judetul Suceava. In doua dintre cazuri bataia...

Weekend plin de scandaluri in judetul Suceava. In doua dintre cazuri bataia a pornit de la bani


Intră acum și în grupul de

Primul incident a fost semnalat în localitatea Horodnic de Sus, judeţul Suceava. Aici victima a fost un bărbat de 35 de ani.



Acesta este din comuna Stânca, judeţul Botoşani, dar locuieşte fără forme legale la concubina lui din Horodnic. Conform cercetărilor făcute de poliţişti, bărbatul s-a dus sâmbătă seară până la un magazin din localitate pentru a face diferite cumpărături. Aici însă a dat peste agresor, un tânăr de 24 de ani, faţă de care avea nişte datorii financiare mai vechi. De la discuţii aprinse s-a ajuns în scurt timp la bătaie, iar tânărul l-a lovit de două ori cu pumnul în zona feței pe bărbat, iar la intervenția cetățenilor aflați în zonă, cei doi s-au despărțit, plecând fiecare la domiciliu.

Tot sâmbătă, dar în jurul orelor 21:00, un băiat de 24 de ani din comuna Arbore a căzut victimă unui consătean beţivan pentru că nu avea bani la el. Incidentul s-a petrecut chiar în centrul comunei în timp ce tânărul se deplasa pe DN 2K. Aici a fost oprit de tânărul agresor, de 23 de ani, care aflat deja sub influenţa băuturilor alcoolice i-a cerut victimei bani pentru a-şi mai cumpăra o bere.

“Întrucât victima i-a spus că nu are bani la el, după ce a mai parcurs circa 5-6 m, a fost ajunsă din urmă de către agresor, care i-a aplicat o lovitură în zona capului, aceasta căzând şi lovindu-se de partea carosabilă”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version