Au venit din Bacau sa pescuiasca ilegal in Suceava


Intră acum și în grupul de

O simplă activitate de patrulare efectuată de agenţii Postului de Poliţie Baia s-a lăsat cu prinderea a cinci braconieri veniţi tocmai din Bacău pentru a pescui ilegal în apele curgătoare ale judeţului Suceava.

Incidentul a avut loc pe parcursul zilei de duminică, în timp ce organele de ordine îşi efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Baia. Conform datelor primite din partea Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în apropierea Casei de apă nr. 3 Baia, au fost prinse în flagrant cinci persoane de sex masculin în timp ce pescuiau ilegal.

Este vorba despre un bărbat de 50 de ani din comuna Vlădeşti, judeţul Galaţi, şi trei persoane cu vârste cuprinse între 36 şi 43 de ani din diferite localităţi de pe raza judeţului Bacău şi un localnic de 42 de ani.

„Aceştia încercau să pescuiască ilegal în albia râului Moldova cu două plase monofilament iar în cauză s-a întocmit dosar penal conform Legii 317/2009, ce urmează a fi soluţionat procedural”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de