Inca o medalie pentru CSS 3 Suceava (Natatie – Campionatele Nationale juniori II)


Intră acum și în grupul de

În ceea de-a treia sesiune a finalelor Campionatelor Naţionale de Nataţie pentru juniori care au avut loc la Bucureşti la finele săptămânii trecute, sportivii de la CSŞ 3 Suceava au mai reuşit să urce încă o dată pe podiumul de premiere. Cea de-a patra medalie a fost reuşită tot de ştafeta suceveană care s-a situat pe locul al treilea în proba de 4×100 metri mixt.

În primele două zile ale Campionatelor Naţionale de Nataţie, ştafeta CSŞ 3 Suceava alcătuită din Diana Dungeanu, Lisa Munteanu, Miruna Parasca şi Ioana Pavăl a cucerit titlul de campioană naţională atât în proba de 4×200 metri liber, cât şi în proba de 4X100 metri liber. Tot în prima parte a competiţiei Diana Dungeanu a cucerit medalia de bronz în proba de 800 metri liber.

„Comportarea sportivelor noastre a fost una excepţională şi acest lucru se poate spune în condiţiile în care cel puţin de cinci ori am fost la câteva zecimi de podiumul de premiere. Au trecut şase ani de când înotul sucevean nu a mai avut asemenea rezultate şi sper ca această generaţie de copii pe care o avem la CSŞ 3 Suceava să ne mai ofere satisfacţii şi în continuare”, a declarat coordonatorul lotului de nataţie aş CSŞ 3 Suceava, profesorul Cezar Moscaliuc.

.


Intră acum și în grupul de