Weekend plin de scandaluri in judetul Suceava. In doua dintre cazuri bataia a pornit de la bani


Intră acum și în grupul de

Primul incident a fost semnalat în localitatea Horodnic de Sus, judeţul Suceava. Aici victima a fost un bărbat de 35 de ani.

Acesta este din comuna Stânca, judeţul Botoşani, dar locuieşte fără forme legale la concubina lui din Horodnic. Conform cercetărilor făcute de poliţişti, bărbatul s-a dus sâmbătă seară până la un magazin din localitate pentru a face diferite cumpărături. Aici însă a dat peste agresor, un tânăr de 24 de ani, faţă de care avea nişte datorii financiare mai vechi. De la discuţii aprinse s-a ajuns în scurt timp la bătaie, iar tânărul l-a lovit de două ori cu pumnul în zona feței pe bărbat, iar la intervenția cetățenilor aflați în zonă, cei doi s-au despărțit, plecând fiecare la domiciliu.

Tot sâmbătă, dar în jurul orelor 21:00, un băiat de 24 de ani din comuna Arbore a căzut victimă unui consătean beţivan pentru că nu avea bani la el. Incidentul s-a petrecut chiar în centrul comunei în timp ce tânărul se deplasa pe DN 2K. Aici a fost oprit de tânărul agresor, de 23 de ani, care aflat deja sub influenţa băuturilor alcoolice i-a cerut victimei bani pentru a-şi mai cumpăra o bere.

“Întrucât victima i-a spus că nu are bani la el, după ce a mai parcurs circa 5-6 m, a fost ajunsă din urmă de către agresor, care i-a aplicat o lovitură în zona capului, aceasta căzând şi lovindu-se de partea carosabilă”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de