Duminica cutitarilor in judetul Suceava!


Intră acum și în grupul de

Căldura înregistrată pe parcursul zilei de duminică asociată cu consumul excesiv de băuturi alcoolice le-a dat de furcă poliţiştilor, după ce în mai multe localităţi din judeţul Suceava au avut loc încăierări cu cuţitele.

Unul dintre incidente a avut loc în Mălini, unde în jurul prânzului, la o societate comercială din localitate, doi tineri de 18 ani fiecare s-au luat la bătaie, conflictul fiind rezolvat cu ajutorul unui cuţit. Conform cercetărilor efectuate de către poliţiştii chemaţi la faţa locului, au relevat faptul că unul dintre tineri l-a apelat telefonic pe celălalt, chemându-l la o patiserie din Mălini, pentru a discuta despre prietena comună, o fată de doar 16 ani, tot din localitate.

Băiatul chemat nu a refuzat întâlnirea dar, la plecarea de la domiciliu a luat cu el şi un cuţit de bucătărie. Ajuns la locul întâlnirii discuţia în contradictoriu la care se aştepta s-a transformat în câteva secunde într-o bătaie în toată regula cuvântului, moment în care acesta a scos cuţitul și l-a înţepat pe celălalt tânăr în abdomen în partea dreaptă.

În timp ce victima era transportată cu ambulanţa către Spitalul municipal Fălticeni, agresorul s-a întâlnit pe o uliţă din sat şi cu tânăra care a aruncat sămânţa discordiei între cei doi băieţi, ameninţând-o cu acelaşi cuţit pe care îl avea asupra sa.

„Agresorul a fost identificat de către poliţişti, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de port fără drept al cuţitului, lovire şi alte violenţe şi ameninţare, ce urmează a fi soluţionat procedural”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Un alt scandal ce a avut loc pe parcursul serii de duminică a fost rezolvat tot cu ajutorul cuţitului în localitatea Şcheia.

„În timp ce se aflau în serviciul de patrulare, agenţii Poliţiei Comunale Șcheia însoțiți de un lucrător din cadrul I.J.J.Suceava, s-au sesizat din oficiu despre faptul că într-o cafenea din localitate are loc o altercație. În momentul intrării echipajului de ordine în incinta localului, un tânăr de 27 ani, a scos un briceag de dimensiuni mici cu care a lovit în direcția altui băiat de 20 ani, ambii localnici, provocându-i o tăietură în zona hemitoracică dreaptă”, ne-a declarat inspector Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

În acel moment, au intervenit polițiștii care au procedat la dezarmarea, imobilizarea și conducerea la sediul poliţiei a suspectului, căruia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port ilegal de cuţit în locuri publice.


Intră acum și în grupul de