PSD Suceava nu accepta pacea propusa de Gheorghe Flutur (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, luni, că PSD nu poate fi de acord să oprească bătălia politică, aşa cum a sugerat preşedintele PDL Suceava şi al CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Nechifor a spus într-o conferinţă de presă că preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, aflat vineri, la Suceviţa la inaugurarea sediului primăriei şi a unui centru de informare turistică, nu le-a spus celor prezenţi nimic despre cum rezolvă Guvernul problemele oamenilor sau cum vor fi îndepărtate efectele inundaţiilor de anul trecut, acesta a atacat din nou opoziţia.

El a arătat că propunerea făcută de Flutur la Suceviţa ca fiecare să tragă cu arcul iar acolo unde va cădea săgeata să construiască ceva, dovedeşte că acesta are, ca orice membru PDL, carenţe şi că nu ştie că legenda privind trasul săgeţii cu arcul este localizată la Putna.

Deputatul PSD a mai spus că Gheorghe Flutur a propus să fie băgate săbiile în teacă, dar că sabia portocalie a lui Flutur este plină de sânge din tăieri din salarii, pensii, din tăieri din viaţa românilor.

„Nu vrem să oprim acest război politic, această bătălie politică”, a spus Nechifor care a subliniat că peste 85 la sută dintre suceveni nu au încredere în guvernarea Boc-Băsescu, sunt nemulţumiţi de nivelul de trai, sunt preocupaţi de lipsa locurilor de muncă şi de lipsa de speranţă a tinerilor.

„Flutur este vinovat în egală măsură cu Igaş, Boc, sau Traian Băsescu”, a spus Nechifor.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut opoziţiei să tragă cu arcul şi acolo unde va cădea săgeata să construiască fiecare câte ceva, dar şi să bage săbiile în teacă pentru că e prea mare vrajba.

„Eu cred că trebuie să tragem cu arcul şi nu cu sabia, şi unde va cădea săgeata să construim fiecare câte ceva. Pentru săbii cred că trebuie să facem o teacă, pentru că e multă vrajbă, şi cred că acum e momentul să construim, nu să ne învrăjbim. Dau acest mesaj de aici, pentru că de aici s-a tras cu arcul şi s-a construit o mănăstire şi de aceea cred că trebuie să facem şi noi mai mult”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de