Mort in conditii suspecte in Cantonul Silvic Slatina, pe raza localitatii Vicovu de Jos


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani a fost găsit decedat în Cantonul Silvic Slatina, pe raza localităţii Vicovu de Jos.

O primă examinare a cadavrului a relevat mai multe urme de violenţă, ceea ce a condus la suspiciuni cu privire la cauza decesului acestuia.

Se pare că bărbatul locuia singur, soţia sa fiind plecată de mai mulţi ani la muncă în străinătate, iar copiii, o fată şi un băiat trecuţi de 20 de ani, fiind stabiliţi în Italia.

Fost paznic de vânătoare, părăsit de familie, omul a dat în patima băuturii, iar în ultima perioadă, trăia din mila pădurarului responsabil de Cantonul Silvic Slatina de pe raza localităţii Vicovu de Jos.

La fel s-a întâmplat şi pe parcursul weekend-ului trecut, când angajatul Direcţiei Silvice Suceava i-a lăsat cantonul în grijă. Nimeni nu se aştepta ca la întoarcere pădurarul să-l găsească pe bărbat fără suflare, cu multiple tumefiaţii pe faţă şi corp, şi totodată lucrurile din locuinţă răvăşite.

Îngrozit de imaginea văzută, cantonierul a sunat de urgenţă la 112. Răspunsul poliţiştilor sosiţi la faţa locului a fost scurt: crimă, iar cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Nimeni nu poate spune cu exactitate care au fost condiţiile producerii incidentului, iar conform surselor judiciare se aşteaptă concluziile necropsiei ce vor fi efectuate pe parcursul zilei de marţi pentru elucidarea cauzelor care au condus la decesul bărbatului şi încadrarea juridică a faptei.


Intră acum și în grupul de