S-a apucat de furat pavele din parcarea de langa Biserica Sf. Dumitru. Vezi cine e autorul furtului


Intră acum și în grupul de

După bijuterii, electronice sau alte produse de valoare din locuinţele particulare, hoţii din judeţul Suceava s-au apucat de furat pavelele de pe stradă.

Exemplul a fost oferit pe parcursul nopţii de luni când I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că de pe strada Curtea Domnească din municipiul Suceava, din parcarea de lângă Biserica Sf. Dumitru sunt furate mai multe pavele.

Mai mult, persoana care se ocupa cu furtul era chiar o femeie care se apropie de 60 de ani, iar pavelele, în ciuda greutăţii lor, erau încărcate într-un autoturism de culoare albastră.

„În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, la semaforul de la intersecţia străzilor Ana Ipătescu şi Petru Rareş a fost depistat un autoturism de culoare albastră, condus de I. Elena, de 59 ani, din localitate. Cu ocazia controlului, în faţa scaunului din dreapta şoferului şi între scaunele din faţă şi bancheta spate, au fost identificate 39 pavele de culoare cărămiziu cu gri sustrase din parcarea de pe strada Curtea Domnească. Pavelele găsite în interiorul autoturismului au fost ridicate şi predate pe bază dovadă, iar valoarea prejudiciului va fi stabilită ulterior”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate cu suspecta în stare de libertate sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de