Acasă Actualitate Un rus de 26 de ani a dat peste cap traficul rutier...

Un rus de 26 de ani a dat peste cap traficul rutier din Falticeni, pentru mai bine de doua ore


Intră acum și în grupul de

Un şofer de 26 de ani din Republica Rusă a fost implicat într-un accident de circulaţie înregistrat pe raza municipiului Fălticeni. Incidentul s-a petrecut, joi dimineaţă, în jurul orelor 09:10 când, conform cercetărilor efectuate de poliţişti, tânărul şofer conducea un autotractor care tracta o semiremorcă, pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, din direcţia Fălticeni către Suceava, pe banda II de circulație.

Un moment de neatenţie a fost suficient pentru ca să fie nevoit să pătrundă pe sensul opus de mers pentru a evita coliziunea cu o autoutilitară care tracta o remorcă, condusă regulamentar de un bărbat de 53 ani, din comuna Mălini, judeţul Suceava, care circula în aceeași direcție de mers și care se încadrase corespunzător pentru a efectua viraj la stânga.



Pe timpul efectuării acestei manevre semiremorca a intrat în coliziune cu autoutilitara, după care a lovit un autoturism, ce se afla parcat pe acostamentul din partea dreaptă, și s-a oprit perpendicular pe axul drumului blocând sensul de mers Fălticeni – Suceava.

Din accident a rezultat doar avarierea celor trei autovehicule. Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe sectorul de drum afectat de accident circulaţia s-a desfăşurat pe o singură bandă pentru mai bine de două ore.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version