Cantitate impresionanta de tigari, abandonata de contrabandisti la vederea fortelor de ordine (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni se pot lăuda cu o captură impresionantă de ţigări de contrabandă. Acestea au fost găsite de către organele de ordine după ce traficanţii, la vederea echipelor de control, s-au speriat şi au fugit abandonând marfa.

Incidentul a avut loc în seara zilei de vineri când, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicov, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei de ţigări, au descoperit în apropierea frontierei de stat, un microbuz marca Mercedes Sprinter înmatriculat în Marea Britanie, în care se afla o cantitate impresionantă de ţigări.

„Având în vedere cele constatate, s-a procedat la conducerea autoturismului la sediul S.P.F. Vicov, unde în urma inventarierii ţigărilor din microbuz a rezultat un număr de 51.500 pachete de ţigări de diferite mărci de provenienţă ucraineană, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din judeţul Suceava”, ne-a declarat comisar Ilei Poroch-Seriţan, din cadrul IJPF Suceava.

În momentul de faţă, conform legii, toate ţigările a căror valoare se ridică la suma de peste 360.000 de lei, a fost confiscată iar microbuzul în valoare de aproximativ 10.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicov în vederea continuării cercetărilor, poliţiştii de frontieră încercând să-i depisteze pe contrabandişti.


Intră acum și în grupul de