Noii stalpi de iluminat din municipiul Suceava vor fi montati pana la finele lunii august (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În cadrul comandamentului pe proiectele de investiţii din Suceava organizat marţi dimineaţă la sediul Primăriei, reprezentanţii societăţii care se ocupă cu gestionarea proiectului de modernizare a iluminatului public din municipiu au dat asigurări că până cel târziu în data de 5 august, noii stâlpi de iluminat vor fi aduşi la Suceava.

În aceste condiţii, municipalitatea suceveană este convinsă că până la finele lunii viitoare va putea fi finalizată şi acţiunea de montare a stâlpilor, avându-se în vedere faptul că săpăturile în acest sens au început mult mai repede.

„Vestea îmbucurătoare este că săptămâna viitoare vor sosi stâlpii necesari continuării lucrărilor pe componenta iluminatului public. Mai sunt câteva mici imperfecţiuni pe partea de proiectare ce vor fi rezolvate, astfel că vom putea trece la acţiunea efectivă de montare a acestora pentru ca până la finele lunii august să avem toţi stâlpii montaţi”, a declarat viceprimarul Sucevei, Viorel Seredenciuc.

În ceea ce priveşte lucrările privind parcările subterane conducerea administrativă a oraşului s-a declarat mulţumită de modul în care avansează spunând că până la finele anului există toate premisele să fie turnată fundaţia din beton şi primii pereţi laterali.


Intră acum și în grupul de