Prins cu bunurile furate cand iesea din curtea societatii unde a dat spargerea


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din municipiul Suceava a fost prins, marţi seară, de către o patrulă de siguranţă publică, în timp ce executa serviciul de patrulare în cartierul Burdujeni, chiar în momentul în care acesta se pregătea de plecare cu atelajul hipo din dotare.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, în momentul verificărilor efectuate asupra încărcăturii din faeton s-a stabilit că tânărul sucevean avea sustrase mai multe bucăți de țeavă şi motoare electrice de la societatea comercială de unde pleca.

“Echipa operativă a constatat că imobilul în cauză este proprietatea unei societăţi comerciale din Suceava, iar dintr-o hală anexă, dezafectată, au fost sustrase mai multe componente metalice respectiv: 4 țevi metalice în lungime de 2m fiecare, 2 țevi în lungime de 3.10m, un geam cu ramă metalică, un platbant paratrăsnet în lungime de 10m şi trei motoare electrice în greutate de aproximativ 20 kg fiecare”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Întreaga pradă, a cărei valoare se ridică la aproximativ 5.000 lei, a fost recuperată și predată părții vătămate, iar suspectul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de