Batran de 72 de ani din Arbore, golit de banii pe care ii avea in casa


Intră acum și în grupul de

Spargerea a fost descoperită de bărbatul în vârstă de 72 de ani din localitatea Arbore, judeţul Suceava, abia când acesta s-a întors acasă, după o lipsă de două săptămâni.

Imediat, a cerut ajutorul poliţiştilor care au demarat cercetările, dar deocamdată autorii au rămas necunoscuţi. Din primele cercetări, se pare însă că spărgătorii ştiau destul de bine despre economiile omului şi au mers direct la ţintă.

Conform datelor puse la dispoziţie de către Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat faptul că, în perioada 04 – 19.07.2011, persoane necunoscute au pătruns cu chei potrivite în locuința părții vătămate, iar dintr-o valiză veche de lemn situată sub un pat în dormitor, au sustras suma de 8.000 lei și 150 euro, bani care erau păstrați între paginile unei cărți.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.

O altă spargere a fost sesizată poliţiştilor pe parcursul zilei de marţi de către o persoană de sex masculin, în vârstă de 50 de ani din municipiul Suceava, furt ce a avut loc în noaptea precedentă.

Persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-un bar din municipiul reşedinţă de judeţ, iar de aici au sustras mai multe bunuri (ţigări, cafea) și bani, valoarea totală a prejudiciului fiind de 20.200 lei.

Chiar dacă societatea este prevăzută cu sistem de alarmă, acesta nu s-a declanșat în momentul comiterii furtului, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de