Doi muncitori suceveni au fost prinsi sub daramaturi in timp ce lucrau la consolidarea unei cladiri din Comanesti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Incidentul a avut loc pe raza localităţii Comăneşti, judetul Suceava, miercuri în jurul orelor 14:00 în timp ce victimele, un bărbat de 47 de ani şi un tânăr de doar 19 ani se aflau la serviciu.

Cele două persoane sunt angajate la o societate ce a fost contractată să efectueze lucrări de consolidare la o clădire existenta.
Activitatea a început de dimineaţă şi nimic nu prevestea ce avea să se întâmple după pauza de masă.

Imediat după producerea accidentului, ceilalţi muncitori au sunat la 112 chemând în ajutor pompierii, la faţa locului plecând în grabă Detaşamentul de pompieri Suceava cu o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD.

Conform datelor obţinute din partea ISU Suceava, până la sosirea ajutoarelor colegii victimelor au săpat cu tot ce au găsit la îndemână pentru a înlătura dărâmăturile care i-au acoperit pe cei doi reuşind ca până la sosirea pompierilor să-i elibereze fiind preluaţi de echipajul SMURD.

Din nefericire, tânărul a suferit o contuzie toracică severă, iar bărbatul de 47 de ani s-a ales în urma incidentului cu traumatism prin strivire la nivelul picioarelor, ambii muncitori fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava.

În momentul de faţă, cercetările au fost preluate de către inspectori din cadrul ITM Suceava, fiind vorba despre un accident de muncă.


Intră acum și în grupul de