Trei tineri din Campulung Moldovenesc, in atentia politiei dupa ce au incercat sa talhareasca o familie din localitate in toiul noptii


Intră acum și în grupul de

Totul s-a petrecut la primele ore ale zilei de joi, mai exact în jurul a 03:10, când agenţii Postului de Poliție Frumosu au fost chemaţi în ajutor prin numărul 112 de o persoană de sex feminin, în vârstă de 40 de ani, din localitate, după ce conform declaraţiilor acesteia, persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinței, solicitându-i prin amenințări verbale bunuri și bani.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă care, cu ocazia cercetărilor efectuate a stabilit că ușa de acces în locuință are un ochi de geam spart și a fost găsită neasigurată.

După ce au deschis uşa de la intrare, două persoane necunoscute, de sex masculin au pătruns în bucătăria de vară, unde dormeau femeia şi soţul acesteia și sub amenințare verbală, le-au cerut bunuri și bani. Văzându-se pus în situaţia de a-şi apăra familia, bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri şi a opus rezistență, fapt pentru care cele două persoane au fugit din locuință.

Acestea erau aşteptate de un alt tânăr la volanul unui autoturism de culoare închisă parcat în drum lângă poarta de acces şi au părăsit locul faptei. Conform datelor puse la dispoziţie de către Biroul de presă al IPJ Suceava, autorii au plecat de la faţa locului fără a sustrage bunuri sau alte valori, iar partea vătămată nu a suferit leziuni.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, în scurt timp au fost identificaţi şi suspecţii de comiterea faptei, fiind vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 22 de ani, toţi din municipiul Câmpulung-Moldovenesc. Doi dintre ei au fost prinşi şi conduși la sediul poliției, aici aceştia recunoscând comiterea faptei.

„Cel de-al treilea suspect nu a fost găsit, poliţiştii desfăşurând activităţi în vederea identificării şi reţinerii acestuia iar activităţile de cercetare continuă sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de tâlhărie”, a mai declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de