Acasă Actualitate Incurajat de bautura, s-a apucat sa distruga tot ce nimerea in curtea...

Incurajat de bautura, s-a apucat sa distruga tot ce nimerea in curtea unei cunostinte


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 32 de ani s-a ales cu dosar penal după ce, consumând o cantitate însemnată de băuturi alcoolice s-a hotărât să-şi facă dreptate după placul lui.

Pe fondul unui conflict mai vechi cu o altă persoană de sex masculin de 36 de ani din localitatea Rădăuţi, judeţul Suceava, bărbatul, ameţit bine, s-a hotărât să-i dea rivalului o lecţie de ce este el în stare. A luat cu dânsul o rangă şi s-a dus glonţ la locuinţa victimei.



„În jurul orei 01.32, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de o femeie din localitate, despre faptul că o persoană necunoscută îi distruge geamurile de la locuinţă. La fața locului s-au deplasat două patrule de poliție, care l-au identificat în zonă pe V. Bogdan, de 36 ani, din oraşul Solca, ce avea asupra sa un obiect metalic cu care a distrus trei geamuri termopan de la apartament și parbrizele a două autoturisme, proprietatea soţului reclamantei, P. Nicolae, de 36 ani din municipiul Rădăuți. Din cercetări s-a stabilit că, V. Bogdan a comis aceste fapte, din cauza unor neînțelegeri și pe fondul consumului exagerat de alcool”, se arată în comunicatul remis de IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare, ultraj contra bunelor moravuri și portul fără drept în locurile publice a obiectelor fabricate anume pentru tăiere, împungere sau lovire.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version