Barbat de 65 de ani, gasit mort in albia raului Moldovita


Intră acum și în grupul de

Corpul fără viaţă al unui bărbat de 65 de ani din satul Deia, judeţul Suceava, a fost găsit, duminică dimineaţă în albia râului Moldoviţa. Cadavrul a fost descoperit de un consătean de 25 de ani care a alertat imediat organele de ordine.

Potrivit IPJ Suceava, la faţa locului, s-a deplasat imediat o echipă operativă, persoana găsită decedată pe malul râului Moldovița fiind identificată ca fiind C. Ioan, de 65 ani, din localitate. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, cel în cauză a plecat de acasă, duminică dimineață, în jurul orei 08.00, singur, cu intenția de a merge la cules de ciuperci în pădure.

Din verificări, a rezultat că victima, în timp ce traversa o punte suspendată peste râul Moldovița, în împrejurări necunoscute, a căzut de pe aceasta pe malul râului acoperit cu pietriș de la o înălțime de circa 4,80 m, decedând. “În urma examinării sumare a cadavrului, s-a stabilit că acesta prezenta la suprafața cutiei cranienei şi ochiul stâng plăgi deschise ușor sângerânde, iar în apropierea locului unde a fost găsit cadavrul au fost identificate pe pietriș urme de culoare brun-roșcată”, arată IPJ Suceava.

Pentru stabilirea cauzei decesului, cadavrul a fost depus la morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării necropsiei, urmând ca în funcţie de rezultatul acesteia să fie luate măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de