Accident cu trei răniți la Poiana Stampei


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari de la Punctele de Lucru Poiana Stampei și Crucea au intervenit sâmbătă seară, în jurul orei 23:00, la un accident rutier produs pe raza comunei Poiana Stampei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un autoturism a părăsit partea carosabilă, iar în urma evenimentului au fost rănite cele trei persoane din interior – un bărbat de 67 de ani și două femei, de 66, respectiv, 88 de ani.

La fața locului au ajuns un echipaj cu accesorii pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. În sprijin, a fost solicitată și o ambulanță SMURD de la ISU Bistrița-Năsăud (Stația Prundu Bârgăului).

Echipajele de intervenție au preluat răniții și le-au acordat primele îngrijiri medicale. Femeia în vârstă de 88 de ani era blocată în autoturism, fiind în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale. A fost extrasă, și împreună cu celelalte două victime, a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) Vatra Dornei.

Echipajul SMURD sosit în sprijin a acordat primul ajutor medical unui tânăr în vârstă de 34 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta provenea dintr-un alt autoturism, care însoțea mașina implicată în accidentul rutier. După ce a fost stabilizat, bărbatul a refuzat transportul la spital.


Intră acum și în grupul de