Au furat pana si cartile de colorat si forfecutele pentru decupat hartie de la gradinita


Intră acum și în grupul de

Cadrele Postului de Poliţie Moldova Suliţa au fost sesizate de către directorul Şcolii Generale din localitate, cu privire la faptul că în perioada 21-26.07.201, persoane necunoscute au sustras din grădiniţa situată în aceeaşi curte cu unitatea de învăţământ mai multe bunuri, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, imediat, la faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă care cu ocazia cercetărilor „a stabilit că, grădiniţa este situată în aceeaşi curte cu şcoala, iar cadrele didactice au verificat ultima data clădirile în data de 21.07.2011. De asemenea s-a stabilit că, la 21.07.2011, cadrele didactice au lăsat geamul termopan situat în partea din spate a clădirii în poziţia rabatat semideschis, iar autorii au forţat acel geam şi pătruns în interior de unde au sustras 30 CD-uri cu muzică populară şi materiale didactice, 30 forfecuţe pentru decupat hârtie, 2 cărţi ce conţin imagini cu animale şi suma de 200 lei, prejudiciul total fiind de aproximativ 500 lei”.

În comunicatul remis redacţiei de IPJ Suceava se mai arată că tot marţi, dar la ora 07:15 minute, Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată de o persoană de sex masculin în vârstă de 58 ani, din localitate, cu privire la faptul că pe parcursul nopţii, persoane necunoscute i-au sustras dintr-un garaj 75 litri de motorină.

Cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că hoţii au sustras 30 litri de combustibil din două canistre iar restul din rezervorul unui autocamion parcat în garaj.

În ambele cazuri s-au dispus măsuri specifice pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de