Batran de 76 de ani din Vicovu de Sus, talharit in propria casa. Afla aici cum s-au petrecut lucrurile


Intră acum și în grupul de

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, în jurul orei 04:00, când Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată de către victima în vârstă de 76 ani, din localitate, cu privire la faptul că două persoane necunoscute au pătruns pe un geam în incinta locuinței sale, l-au lovit și i-au sustras banii pe care îi avea strânşi.

Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului demarând cercetările. Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, „bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul unde locuiește singur, a fost trezit de doi tineri care i-au bătut în geam și i-au cerut băuturi alcoolice. Partea vătămată a deschis geamul locuinței și în timpul discuției a fost lovită de cei doi necunoscuţi, care au pătruns pe geam în interiorul locuinței. Cele două persoane i-au solicitat victimei să le dea banii pe care îi deține în casă și deoarece acesta a negat că ar avea sume de bani la domiciliu cele două persoane au continuat să-l lovească și să răvășească prin casă în căutarea de bani sau de alte valori”.

Până la urmă, atacatorii au reuşit să găsească 800 de lei, aflaţi sub o pătură de pe scaunul de lângă pat, iar din buzunaul de la pantaloni i-au mai luat bătrânului încă 20 de lei, fugind apoi tot pe geamul pe unde au intrat.

„Victima urmează a fi examinată medico-legal de către specialiști din cadrul Cabinetului Medico-Legal Rădăuți, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracțiunii de tâlhărie pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se mai specifică în comunicatul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de