Batran de 76 de ani din Vicovu de Sus, talharit in propria casa. Afla aici cum s-au petrecut lucrurile

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, în jurul orei 04:00, când Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată de către victima în vârstă de 76 ani, din localitate, cu privire la faptul că două persoane necunoscute au pătruns pe un geam în incinta locuinței sale, l-au lovit și i-au sustras banii pe care îi avea strânşi.

Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului demarând cercetările. Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, „bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul unde locuiește singur, a fost trezit de doi tineri care i-au bătut în geam și i-au cerut băuturi alcoolice. Partea vătămată a deschis geamul locuinței și în timpul discuției a fost lovită de cei doi necunoscuţi, care au pătruns pe geam în interiorul locuinței. Cele două persoane i-au solicitat victimei să le dea banii pe care îi deține în casă și deoarece acesta a negat că ar avea sume de bani la domiciliu cele două persoane au continuat să-l lovească și să răvășească prin casă în căutarea de bani sau de alte valori”.

Până la urmă, atacatorii au reuşit să găsească 800 de lei, aflaţi sub o pătură de pe scaunul de lângă pat, iar din buzunaul de la pantaloni i-au mai luat bătrânului încă 20 de lei, fugind apoi tot pe geamul pe unde au intrat.

„Victima urmează a fi examinată medico-legal de către specialiști din cadrul Cabinetului Medico-Legal Rădăuți, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracțiunii de tâlhărie pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se mai specifică în comunicatul IPJ Suceava.