Lasata fara nici un leu, dupa ce a vandut o masina de scris veche. Vezi despre cine este vorba


Intră acum și în grupul de

O femeie de 71 de ani din localitatea suceveană Cornu Luncii a fost lăsată fără o leţcaie de patru persoane necunoscute, până acum poliţiştii nereuşind identificarea lor sau recuperarea prejudiciului.

Conform cercetărilor efectuate de către cadrele Secţiei de Poliţie Mălini, grupul era format din doi bărbaţi şi două femei. Aceştia s-au deplasat cu un autoturism în comuna Cornu-Luncii, oprind în apropierea locuinţei părţii vătămate, iar cele două femei, au intrat în curtea locuinţei sub pretextul că sunt interesate de cumpărarea de aparatură electronică şi maşini de scris vechi.

„Acestea s-au înțeles cu victima să-i plătească 100 lei pentru a cumpăra o maşină de scris, iar în momentul când bătrâna a intrat în imobil pentru a schimba bancnota de 200 lei oferiţi de cele două, una dintre acestea a observat unde partea vătămată ţinea banii. Ulterior, profitând de neatenţia acesteia, una dintre femei, a intrat în încăperea folosită ca bucătărie şi dintr-o cutie de lemn a sustras 150 Euro şi 3.100 lei”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

În momentul de faţă se continuă cercetările în vederea prinderii autorilor.


Intră acum și în grupul de