Dar din dar, de la Uniunea Europeana pentru saracii din judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Din luna august, persoanele cu venituri modeste din judeţul Suceava vor primi ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană prin intermediul administraţiei judeţene. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că acţiunea de distribuire a ajutoarelor va începe din data de 2 august, fiind vorba despre mai bine de 2.800 de tone de alimente.

Conform declaraţiilor şefului CJ, alimentele vor fi distribuite persoanelor care beneficiază de venitul minim garantat, şomerilor aflaţi în plată, pensionarilor cu pensii mai mici de 400 de lei şi persoanele cu handicap grav, care nu sunt instituţionalizate.

Din statisticile autorităţilor judeţene reiese că ar trebui să beneficieze de ajutor un număr de 82.423 de suceveni.

„Alimente vor începe să fie distribuite prin Consiliul Judeţean şi prin primării, începând din 2 august. Depozitul central va fi la Centrul Economic Bucovina şi încercăm o livrare rapidă către beneficiari”, a spus, într-o conferinţă de presă, Gheorghe Flutur, care a mai adăugat că fiecare persoană care beneficiază de ajutoare va primi 13 kg de făină de grâu, 9 kg de făină de porumb, 8 kg de orez, aproximativ 2 kg de de paste făinoase, 1,5 kg de lapte praf şi 1 kg de biscuiţi.


Intră acum și în grupul de