Echipa E.ON Moldova, pe primul loc la mentenanta retelelor de distributie


Intră acum și în grupul de

Concursul “Trofeul Electricianului” a adus şi în acest an pe podium E.ON Moldova Distribuţie, informează Departamentul Comunicare Corporatistă din cadrul companiei, într-un comunicat de presă. Potrivit documentului, faza naţională a concursului profesional „Trofeul Electricianului” s-a desfăşurat în perioada 11-15 iulie 2011, la Ploieşti. Compania E.ON Moldova Distribuţie a fost reprezentată de 21 de electricieni.

Echipa de electricieni a E.ON Moldova Distribuţie a fost în competiţie cu echipe ale companiilor de distribuţie a energiei electrice şi de mentenanţă a reţelelor de distribuţie din România operate de Grupurile CEZ, Electrica şi Enel.

Concursul s-a desfăşurat pe şapte specializări, în cadrul a două secţiuni: dis-tribuţie (cu specializările: exploatare staţii transformare; PRAM (protecţii, relee, automatizări); exploatare reţele de distribuţie de medie şi joasă tensiu-ne; măsurare energie electrică) şi mentenanţă (cu specializările: montare şi reparare echipamente primare în staţiile de transformare; defectoscopie linii electrice subterane de medie şi joasă tensiune; montare şi reparaţii instalaţii de medie şi joasă tensiune).

“Angajaţii E.ON Moldova Distribuţie s-au remarcat prin câştigarea locurilor I pe echipe la două specializări din cadrul secţiunii de mentenanţă. De asemenea, E.ON Moldova Distribuţie a ocupat primul loc în clasamentul individual la specializările „defectoscopie linii electrice subterane”, „exploatare staţii de transformare” şi „PRAM” (protecţii şi automatizări)”, se arată în comunicatul E.ON.

„Obţinerea unor rezultate deosebite la „Trofeul Electricianului” confirmă încă o dată profesionalismul nostru şi este o consecinţă directă a preocupării pentru performanţă. Mulţumesc colegilor noştri pentru efortul depus şi pentru profesionalismul de care au dat dovadă la această prestigioasă competiţie, dar şi în activitatea cotidiană”, a declarat Sorin Sebastian Potânc, Directorul General al E.ON Moldova Distribuţie.

“Trofeul Electricianului” este un concurs profesional pentru electricienii din companiile de distribuţie a energiei electrice şi de mentenanţă a reţelelor de distribuţie care promovează competiţia şi perfecţionarea permanentă în domeniu.

Prima ediţie a „Trofeului Energeticianului” a avut loc în anul 1979, iar de atunci această competiţie profesională se desfăşoară fără întrerupere, ajungând în prezent la ediţia cu numărul 32.


Intră acum și în grupul de