Acasă Actualitate Gest inexplicabil al unui angajat al Pomicolei Falticeni

Gest inexplicabil al unui angajat al Pomicolei Falticeni


Intră acum și în grupul de

Unul dintre paznicii Staţiunii Pomicole Fălticeni a avut parte de o descoperire macabră, joi dimineaţă, în jurul orelor 06:00, când a venit la muncă.

În interiorul livezilor, maşina unui coleg de-al său, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Fălticeni, era incendiată, iar corpul bărbatului atârna la câţiva metri mai departe, spânzurat într-un copac.



Îngrozit de imaginea văzută, paznicul a sunat la 112, chemând în ajutor organele abilitate. Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, “imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a găsit autoturismul menţionat ars în totalitate, într-un loc izolat, la distanţa de 500 metri de poarta de acces, iar la circa 600 metri de acesta, a fost găsit cadavrul bărbatului”.

În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost găsite alte urme de violenţă poliţiştii mergând pe ideea unui gest sinucigaş, dar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condiţiilor care au dus la producerea incidentului şi după efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii se va dispune procedural, mai informează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version