Amenzi de peste 100.000 de lei date de politisti pe soselele din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

În doar trei zile de acţiuni derulate de Serviciul Rutier Suceava împreună cu birourile şi formaţiunile de profil din teritoriu la finele lunii iulie au fost acordate amenzi a căror valoare totală este de aproximativ 106.000 de lei.

Conform datelor primite din partea IPJ Suceava, acţiunile tematice desfăşurate au vizat prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de excesul de viteză şi de consmul de alcol de către conducătorii auto.

O statistică a rezultatelor obţinute indică şase infracţiuni constatate şi 484 de sancţiuni aplicate dintre care pentru depăşirea vitezei legale impuse 158.

În acelaşi timp au fost reţinute de către echipele de control 28 de permise de conducere din care cinci pentru consumul de alcool, 12 pentru depăşiri neregulamentare, tot atâtea pentru depăşirea vitezei cu peste 50 km/h iar 8 pentru neacordare priorităţii.

Pe lângă şoferii amendaţi au avut de suferit şi alţi participanţi la trafic, 29 de conducători de mopede fiind şi ei prinşi cu nereguli şi sancţionaţi de către poliţişti.


Intră acum și în grupul de