Ion Lungu: “Nu sunt multumit de cum arata orasul dar cu trenul investitiilor europene in infrastructura nu ne mai intilnim niciodata” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Revenit din concediu, edilul şef al Sucevei, Ion Lungu, a recunoscut că la ora actuală nu este deloc mulţumit de aspectul municipiului reşedinţă de judeţ dar a ţinut să sublinieze că nu regretă deloc multitudinea şantierelor deschise pe raza întregului oraş.

Declaraţia a fost făcută pe parcursul zilei de marţi după finalizarea comandamentului privind analiza stadiului de execuţie a lucrărilor din cadrul proiectelor de investiţii pe bani europeni din municipiu.

“Este un regret al meu că oraşul nu arată frumos dar trebuie să înţeleg că nici nu are cum pentru că este un şantier total dar sunt toate peranţele ca anii viitori imaginea lui să se schimbe radical. Este un risc pe care mi-l asum şi fără a fi lipsit de modestie trebuie recunoscut faptul că am avut dreptate atunci când am luat decizia deschiderii atâtor şantiere pe infrastructură pentru că nu ne vom mai întâlni niciodată cu acest tren al finanţărilor europene pentru susţinerea unor astfel de proiecte” a declarat Ion Lungu.

Primarul municipiului Suceava a făcut referire la o şedinţă recentă la care a participat la Agenţia de Dezvoltare Regională unde s-a analizat Strategia europeană 2014-2020 în care nu mai sunt cuprinse finanţări pentru derularea proiectelor pe infrastructură ci pentru cele referitoare la creşterea nivelului de trai şi reducerea discrepanţelor economice dintre regiunile dezvoltate din Europa şi cele deficitare la acest punct.

“Eu sunt convins că istoria ne va judeca dar sunt convins că am procedat bine” a mai adăugat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de