Femeie de 43 de ani talharita dupa ce a iesit de la Manastirea Sf. Ioan din Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 43 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost tâlhărită luni seara chiar după ce fusese să se închine la moaştele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava.

Conform declaraţiilor date de aceasta poliţiştilor, incidentul a avut loc în jurul orelor 21:00 în apropierea Autogării Suceava, în timp ce victima se deplasa pe jos către domiciliu.

“În timp ce a trecut pe lângă autogara Suceava a observat că este urmărită de un bărbat în vârstă de aproximativ 30 ani. În momentul când a intrat pe str. I.G. Sbiera, neobservând alte persoane prin preajmă, bărbatul respectiv s-a apropiat de ea din spate, deposedând-o de geanta ce o avea pe umăr fugind apoi în sens invers” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu din cadrul IPJ Suceava.

Femeia s-a ales mai mult cu sperietura decât cu paguba deoarece hoţul nu a găsit în poşetă doar suma de 23 de lei şi trei chei. Cercetările sunt continuate de cadrele Biroului investigaţii criminale Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de