Acasă Actualitate Vroiau atat de mult sa fumeze o tigara incat au spart un...

Vroiau atat de mult sa fumeze o tigara incat au spart un local


Intră acum și în grupul de

Luni dimineaţă a fost descoperită spargerea societăţii comerciale ce îşi derulează activitatea pe raza municipiului Suceava, chiar de administratora unităţii venită la muncă.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au pătruns în incintă “pe timpul nopţii de duminică spre luni prin forţarea geamului de la toaletă iar din interiorul barului de pe un raft, au sustras 25 de pachete de țigări de diverse mărci și suma de 20 lei dintr-un corp de mobilier alăturat, valoarea totală a prejudiciului fiind estimat la 400 lei”.



La plecare însă hoţii au pierdut o parte din captură deoarece “cu ocazia cercetării locului faptei au fost descoperite în afara localului sub fereastra toaletei 6 pachete de țigări de diverse mărci despre care reclamanta a declarat că îi aparțin și au fost sustrase de pe raftul din bar”.

Cercetările sunt continuate de cadrele Biroului investigaţii criminale Suceava sub aspectul săvârșirii de către autori necunoscuţi a infracțiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version