Pompierii suceveni sunt cei mai buni din Moldova. Echipajul ISU Suceava s-a calificat la faza nationala a concursurilor profesionale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei zile de competiţie i-au clasat pe pompierii suceveni pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în cadrul etapei zonale a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Probele de concurs au fost susţinute în perioada 1-3 august în judeţul Botoşani, competiţia aliniind la start loturile reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din judeţele Suceava, Iaşi, Neamţ, Bacău şi Botoşani.

La final echipa aparţinând ISU „Bucovina” Suceava locul I în clasamentul general, urmat de I.S.U. Botoşani, locul al II-lea şi I.S.U. Bacău, locul al III-lea.
“Rezultate obţinute reprezintă munca şi performanţele pompierilor suceveni care, pe lângă activitatea zilnică de participare la intervenţii în situaţii de urgenţă, s-au pregătit şi pentru aceste competiţii” a declarat şeful lotului I.S.U. Suceava, maior Tăuteanu Marius.

Cele mai bune loturi din această etapă şi lotul I.S.U. Bacău, câştigătorul de anul trecut, se vor califica în etapa finală a competiţiei ce se va desfăşura, în perioada 30 august – 2 septembrie, la Bacău.

La ediţia trecută a Concursurilor profesionale lotul sucevean a reuşit să se claseze pe locul al II-lea în clasamentul general.


Intră acum și în grupul de