Soferita cu permis de Italia, autoarea unui accident mortal în apropierea localitatii Fantana Mare, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 33 de ani din comuna Trifeşti, judeţul Iaşi, „se bucură” de atenţia poliţiştilor după ce a fost autoarea unui accident rutier pe parcursul nopţii de joi spre vineri.

Conform cercetărilor efectuate de organele abilitate, în jurul orei 22:00, femeia, posesoare a permisiâului de conducere categoria B, eliberat de autorităţile din Italia în 2006, se deplasa pe DN 2, în afara localităţii Fântâna Mare, moment în care l-a surprins şi accidentat mortal pe un tânăr de 24 de ani din comuna Slatina.

Victima încerca să traverseze şoseaua după ce tocmai sărise dintr-un atelaj hipo condus de un băiat de 17 ani care, în urma verificării cu aparatul etilotest, se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătoarea auto a fost testată şi ea, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri noapte în jurul orelor 21:30 dar pe DJ 208B, în interiorul localităţii Siminicea, un bărbat de 59 ani, din comuna Dumbrăveni, judeţul Suceava, s-a ales cu leziuni serioase în timp ce se deplasa către domiciliu cu căruţa proprietate, înregistrată la Primaria Dumbrăveni. La un moment dat însă calul s-a speriat, iar căruțașul s-a dezechilibrat și a căzut din coșul căruței.

Căruţaşul prezenta halenă alcoolică, însă nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de