Flutur vrea sa populeze apele de munte cu pastravi. Impreuna cu elevi din judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ediţia din acest an a Festivalului păstrăvului, organizata anual in localitatea Ciocanesti, va avea o componentă specială în programul manifestării. Cel puţin aşa promite şeful administraţiei publice judeţene, Gheorghe Flutur.

Prezent recent la Câmpulung Moldovenesc, seful executivului judeţean suceveana a declarat într-o conferinţă de presă că îşi doreşte şi alte acţiuni în cadrul festivalului şi nu doar cele de pescuit şi concursul de gătit astfel că va organiza o acţiune de repopulare a apelor din judeţ cu puiet de păstrăv alături de voluntari din rândul elevilor suceveni.

„Vreau ca anul acesta Festivalul păstrăvului să-l organizăm altfel ca până acum aşa că voi invita în cadrul manifestărilor copii de şcoală împreună cu care vom popula apele de munte cu câteva mii de puieţi de păstrăv”, a declarat Gheorghe Flutur.

Derulat pe parcursul a trei zile Festivalul păstrăvului va avea loc la mijlocul lunii august în localitatea Ciocăneşti, judeţul Suceava în cadrul manifestărilor fiind pregătite concursuri de pescuit şi de gătit păstrăv, parada portului popular, spectacole folclorice şi de muzică uşoară şi o serbare câmpenească.


Intră acum și în grupul de