Trei persoane în stare grava la spital în urma accidentelor petrecute pe drumurile din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital în urma accidentelor de circulaţie care au avut loc în acest weekend pe raza judeţului Suceava.

Primul incident a avut loc în afara comunei Bosanci când un şofer de 43 de ani, din localitate, în timp ce se afla la volanul uneiautoutilitare cu remorcă, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete conduse de un cetăţean german de 45 de ani lovindu-l din plin.

În urma impactului motociclistul a fost pur şi simplu aruncat la câţiva metri pe carosabil suferind răni grave. Transportat la spital medicii au decis că va rămâne sub supraveghere de specialitate cel puţin 40 de zile.

Tot conducătorul unei autoutilitare este autorul celui de-al doilea accident de circulaţie în urma căruia o persoană a ajuns de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Incidentul a avut loc pe DN 17 la km 245+250 m în afara comunei Şcheia când şoferul maşinii în vârstă de 24 de ani din comuna Vereşti, posesor al permisului de conducere pentru categoria ,, B’’ din anul 2009, pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a părţii carosabile un pasager în vârstă de 18 ani din comuna Vereşti fiind preluat de la locul incidentului cu ambulanţa.

Şi în oraşul Cajvana, pe un drum modernizat o persoană de sex masculin de 33 ani din localitate, a fost accidentat de un moped al cărui autor a părăsit locul faptei.

Pe parcursul cercetărilor, la locului faptei, s-a prezentat însă un minor de 14 ani din aceeaşi localitate, însoţit de tatăl său, care a recunoscut că el este autorul şi a părăsit locul faptei de frică. În cauză a fost întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de