Vara asta hotii nu sunt mofturosi, fura tot ce le cade in mana


Intră acum și în grupul de

Două furturi care au avut loc pe parcursul zilei de luni, la distanţă de doar o oră, au adus prejudicii de peste 3.000 de lei.

Primul incident a avut loc pe raza localităţii Preuteşti, judeţul Suceava, când poliţiştii Secţiei nr.12, au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că hoţii de cablu au dat o nouă lovitură. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au sustras cablul telefonic aerian care traversează râul Şomuz în zona ,,Ciorsaci’’ pe o distanţă de 50 m.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al IPJ Suceava “paguba se ridică la valoarea de circa 2.000 lei fiind dispuse măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”.

În aceeaşi zi dar la aproape o oră distanţă o altă sesizare telefonică a venit din partea unei femei din oraşul Frasin care a sesizat faptul că “în perioada 27.07-08.08.2011, persoane necunoscute prin spargerea unui geam termopan au intrat în locuinţa fiului ei de 29 ani din localitate, care este plecat la lucru în Italia şi au sustras mai multe bunuri”.

O inventariere sumară a lucrurilor furate arată că hoţii au plecat cu o bormașină, un flex, un DVD cu 5 boxe și mai multe bijuterii din aur în valoare de 1.000 lei.


Intră acum și în grupul de